Rezonans Yasası : Öfke kontrolü

 Birilerine Öfkeli iseniz iki yolunuz var. İlki sizi öfkelendiren kişilere karşı bu duyguyu ve davranışı devam ettirmek. Bunun sonucunda öfke enerjisi titreşimini arttıracak ve siz ve karşı taraf bu olumsuz enerji havuzunu besleyenler olacaksınız (Rezonans yasası). Sonuç fiziksel şiddete kadar varacak daha fazla öfke ile dolmuş bir havuz ve ruhsal,duygusal, fiziksel beden hasarı. Öfke ateşine, devam eden öfkeleriniz ile odun atıp ateşi daha da şiddetli hale getirirsiniz.


Diğer seçiminiz ise Öfke duygusuna Kalbinizden çıkan Sevgi ve Merhameti göndermek adeta onu kucaklamaktır. Bu zihninizin ilk başta kabul etmeyeceği bir davranış biçimidir. 


Ama Zihnin değil Kalbinize yerleşmiş olan Tanrısal parçanız olan Özünüzü, Ruhunuzu dinlemelisiniz. Oluşan bu Sevgi'nin sizdeki öfkeyi yatıştırdığını daha da ötesinde bu olayı yaratan kişi(lerin)'nin de  bu Sevgi enerjisinden etkilendigini ve davranışların değiştiğini gözlemleyeceksiniz. Ateş, Sevgi suyu ile kontrol altına alınmakta hatta söndürülmektedir. Bu sebeple bu tip olaylar içindeyken Zihniniz sizi hemen savaş alanına sürmeden bir süre sessiz kalın ve Kalbinizden çıkan Sevgi enerjisini kişiye ve olaya gönderin.


Unutmayın herkes sizinle aynı tekamül, bilgelik seviyesinde değil. Bu sevgi dolu davranış sizi daha üst basamaklara taşırken Sevginizi gönderdiğiniz karşınızdakini de bu üst basamaklara doğru davet etmektesiniz.


Sal Rachel

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NE ARARSAN KENDİNDE ARA!

Divan Edebiyatı: Berceste Beyitler